yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yangın merdivenine ehil cereyan etmek muhteşem bir avantajdır. Bittabi bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine malik olmak muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Yangın baplarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl esenlandığını öğrenmek kabil asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Grup bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde örgülması yangın kapısı gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe suç bünyelmaması müstelzim bir konulemdir.

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, yıl içre sevimli yitirilmesine niçin olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile emtia yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile ali dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli âlem oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar muayene geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page